Salut

CURS 2014-15

 DIA MUNDIAL DE LA DIABETES 14 DE NOVEMBRE

                                            dIABETES ACTIVITATCURS 2012_13DIA MUNDIAL DEL GLAUCOMA 12 DE MARÇ

«El glaucoma és la segona causa comuna de ceguesa i 4,5 milions de persones el pateixen en l'actualitat amb projeccions de 11 milions d'afectats pel 2020. El Dia Mundial del Glaucoma té el propòsit de cridar l'atenció sobre aquest grup de malalties oculars progressives i la importància de la seva detecció primerenca. Un 90% de la ceguesa que provoca el glaucoma podria evitar mitjançant la detecció primerenca i tractament. »28 FEBRER

Día mundial de les malalties rares

                 raredisease2014


Ja és aquí! Tot preparat per al Dia Mundial de les Malalties Rares . Anoteu la data : 28 de febrer de 2014, un dia únic per a milions de persones úniques a tot el món .

La Federació Espanyola de Malalties Rares ( FEDER ) ja està preparant-se per el que serà la Campanya de Sensibilització amb més esperança de la història . I ho aconseguirem gràcies a la teva ajuda .


A continuació us traslladem tota la informació sobre la Campanya :


Cada any , la Federació Espanyola de Malalties Rares ( FEDER ) celebra en coordinació amb l'Organització Europea de Malalties Rares ( EURORDIS ) una Campanya de Sensibilització al voltant del Dia Mundial de les Malalties Rares ( 28 de febrer) . 
Aquest any , la Campanya té com a tema mundial " La cura " .


Concretament , a Espanya , el Dia Mundial 2014 té com a objectiu conscienciar de la importància de cuidar la nostra educació per aconseguir una veritable integració i inclusió des dels primers anys de vida.

Per aconseguir-ho, des FEDER s'ha plantejat un programa de Campanya que tindrà tres eixos principals :

- Plantejar propostes i solucions
- Involucrar totes les parts implicades
- Mobilitzar tot el col · lectiu d'associacions de malalties poc freqüents a Espanya

La Campanya té com a objectiu conscienciar sobre les patologies poc freqüents i atreure l'atenció sobre les grans situacions de falta d'equitat i injustícies que viuen les famílies .


Desembre
01 desembre 
Día Mundial de la Lluita contra el SIDA
03 desembre 

Día Internacional de les Persones amb Discapacitat

CURS 2012-13
DIA MUNDIAL ANTITABAC 31 DE MAIG

Vols aportar el teu gra de sorra a la lluita antitabac?
Deixa el teu missatge o lema i emporta't una piruleta

DIA MUNDIAL DE LA DIABETIS  14 DE NOVEMBRELa campanya del Dia Mundial de la Diabetis vincularà la urgent necessitat d'acció per tal de protegir la salut de les futures generacions. Particular atenció tindrà l'educació - per a professionals sanitaris, persones amb diabetis i aquells en risc - per reduir l'impacte de la diabetis a tot el món.

La campanya pretén EDUCAR, ATRAURE i CAPACITAR als joves i al públic general sobre la diabetis.Puntxa amb el ratolí  sobre les imatges per poder consultar diferents activitats i informació sobre aquesta malaltia

DIA  MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL    6 D'OCTUBRE


El proper dissabte dia 6 d’octubre a l’Hotel los Molinos es celebra la V Jornada pro-salut mental de les Pitiüses

Dirigides a professionals de la educació, de la salut mental, de serveis socials , famílies etc…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada