dijous, 9 de gener del 2014

CURS 2013-14
GENER

Aquest 2014, AMICS DE LA TERRA celebra el 25è aniversari amb molta il·lusió i bons desitjos!
Durant l'any, els socis/sòcies i simpatizants seran convidats a participar en diverses activitats per celebrar aquest esdeveniment important, i volem la vostra ajuda, propostes i idees. 

ALGUNES DE LES IDEES PREVISTES:
-Organitzar una exposició de fotos dels 25 anys de la nostra associació
-Realitzar una trobada/sortida/torrada a una finca pública

-Aconseguir descomptes per a socis i sòcies a botigues solidàries amb els propòsits d'Amics de la Terra 

NOVETATS: 
Anunciam un NOU CICLE DE SORTIDES GUIADES, amb el naturalista Jaume Espinosa i amb la col·laboració del centre ES AMUNTS.  CLICAR AQUI VER VEURE EL CALENDARI: En principi es faràn el 3r dissabte de cada mes. 
INSCRIPCIONS:ciesamunts@gmail.com

ENERGIES RENOVABLES: Centram aquest any en les energies renovables i les opcions existents per DESCONECTAR-NOS DE LES ENERGIES CONTAMINANTS, propostes d'estalvi i activitats per conèixer com podem aprofitar millor del sol. 

APOSTAM PEL CAMP: les reeixides activitats i sortides a les finques agrícoles per a alumnes de primària segueixen amb 14 centres escolars participants. 

Participam a l'ALIANÇA MAR BLAVA per evitar les prospeccions petrolíferes i treballarem contra qualsevol agressió ambiental a la nostra illa. 

GRÀCIES A TOTS I TOTES! Aquesta celebració només ha set possible gràcies a l’ajuda de moltes persones que s’han anat sumant durant aquests anys.... sumant esforços, compartint experiències i coneixements que ens enriqueixen i que són essencials per aconseguir un món millor, més just i equilibrat i un medi ambient més cuidat i protegit.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada