Guia per controlar les racions de menjar utilitzant la teva pròpia mà
No has d'anar molt lluny per saber què tan grans han de ser les teves racions de menjar .
La teva pròpia mà t'ho indica .
Les racions que ens serveixen en restaurants sovint ens entrenen a pensar que aquesta és la quantitat adequada per al nostre cos . Però no és així .
Menjar més del que necessitem és una de les principals causes d'obesitat ja que canvien el nostre metabolisme . Quant mengem és tan important com què mengem . Però mesurar tot simplement no és realista , així que pots utilitzar el teu propi mà per calcular una porció saludable en totes les teves àpats del dia . Aquí t'oferim alguns tips :
1 . Usa les teves dues mans obertes per guiar-te en la quantitat de vegetals que has de menjar .
2 . Utilitza la part de davant de la teva puny per calcular quants carbohidrats ( arròs , pasta , etc . ) Has servir .
3 . Fes servir la teva mà oberta - sense comptar els dits- per saber quina és la porció perfecta de carn i les seves alternatives proteíniques .
4 . La quantitat de fruita ha de ser de la mida del teu puny .
5 . El teu laboració de greixos com mantega , per exemple , no ha de ser més gran que la punta del teu dit índex .
El següent infogràfic pot servir com a guia si tens antulls una mica més capritxosos com menjar gelat o crema de cacauet . No es tracta de ser puritans o massa rigorosos amb la nostra dieta , ja que això mai funciona i gaudir és essencial , però sí de ser responsables amb el nostre cos i cuidar-lo en la mesura que puguem . Les mans sempre hi són per ajudar-nos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada