divendres, 16 de maig del 2014

CURS 2013-14

CICLE ITINERARIS GUIATS D'AMICS DE LA TERRA


RUTA ES AMUNTS

AMICS DE LA TERRA i el CENTRE D'INTERPRETACIÓ ES AMUNTS, amb el suport del GRUP D'ACCIÓ LOCAL LEADER, us ofereix durant tot l’any una ruta guiada gratuïta cada mes,  per conèixer, descobrir i valorar la zona des Amunts d’Eivissa amb el nostre educador ambiental Jaume Espinosa.

Ruta: Incendi forestal Serra de Morna
Dia: Dissabte, 17 de maig
Hora: De 10 - 13h
Dificultat: Mitja
Recomenacions:  calçat i roba còmodes, protecció solar i aigua
Lloc de trobada: es comunica el lloc quan confirmam la teua inscripció


Us convidam a gaudir el dissabte 17 de maig d'un itinerari interpretatiu,  guiat pel nostre educador ambiental Jaume Espinosa a la Serra de Morna, on es va produir l’incendi més greu en la història de la nostra illa . Durant les 3 hores que durarà l’activitat, coneixerem l’evolució que va tenir el foc, l'actuació dels equips d'extinció i observam la recuperació natural de la vegetació eivissenca i les mesures de prevenció d’incendis forestals
 
PLACES LIMITADES: Les places són limitades a 25 assistents, per així augmentar la qualitat de l'experiència i reduir els impactes al medi natural.

IMPORTANT: La participació és totalment gratuïta! Però els assistents hauran de respectar els següents punts:   


1) Inscripció prèvia al Centre d’Interpretació es Amunts al telèfon 971 325 141, o enviant un missatge a ciesamunts@gmail.com amb els noms de totes les persones interessades en participar. Les persones que acudeixen a la ruta sense complir aquest requisit no podran participar en l’activitat.

2) Signar el full d’assistència amb les teues dades a l'inici de la ruta. És imprescindible per poder justificar aquesta activitat subvencionada i així poder continuar oferint noves activitats. 
Rebreu confirmació de la vostra assistència. Si en el moment de la vostra inscripció ja s’ha superat el nombre d’assistents, passareu a la llista d’espera.

A més, volem animar els participants a compartir vehicles quan sigui possible i així reduir els impactes negatius del transport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada