diumenge, 5 d’octubre del 2014

Curs 2014-15

Bon dia a tots/es!

              AMICS DE LA TERRA i el CENTRE D'INTERPRETACIÓ ES AMUNTS, amb el suport delGRUP D'ACCIÓ LOCAL LEADER, us ofereix durant tot l’any una ruta guiada gratuïta cada mes,  per conèixer, descobrir i valorar la zona des Amunts d’Eivissa amb el nostre educador ambiental Jaume Espinosa.

  Per això, us convidam a gaudir el dissabte 13 de setembre d'un itinerari interpretatiu,  guiat pel nostre educador ambiental Jaume Espinosa.

Us convidam a gaudir el dissabte 18 d’octubre d'unitinerari interpretatiu,  guiat pel nostre educador ambiental Jaume Espinosa. Seguint un preciós sender entre la garriga i bosc des Amunts, visitarem una de les torres de defensa de la costa d'Eivissa amb la possibilitat de gaudir de les magnífiques vistes des de la seva talaia, des d'on parlarem de les característiques de la zona i farem una breu introducció sobre les aus marines que es poden observar.
 
Ruta: Torre des Molar
Dia: Dissabte, 18 d'octubre
Hora: De 10 - 13h
Dificultat: Mitja
Recomenacions:  calçat i roba còmodes, protecció solar i aigua
Lloc de trobada: es comunica el lloc quan confirmam la teua inscripció


 PLACES LIMITADES: Les places són limitades a 25 assistents, per així augmentar la qualitat de l'experiència i reduir els impactes al medi natural.

IMPORTANT: La participació és totalment gratuïta! Però els assistents hauran de respectar els següents punts:   


1) Inscripció prèvia al Centre d’Interpretació es Amunts al telèfon 971 325 141, o enviant un missatge a ciesamunts@gmail.com amb els noms de totes les persones interessades en participar. Les persones que acudeixen a la ruta sense complir aquest requisit no podran participar en l’activitat.

2) Signar el full d’assistència amb les teues dades a l'inici de la ruta. És imprescindible per poder justificar aquesta activitat subvencionada i així poder continuar oferint noves activitats. 
Rebreu confirmació de la vostra assistència. Si en el moment de la vostra inscripció ja s’ha superat el nombre d’assistents, passareu a la llista d’espera.

A més, volem animar els participants a compartir vehicles quan sigui possible i així reduir els impactes negatius del transport.

 Us hi esperam!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada