dimarts, 14 d’abril del 2015

CURS 2014-15

DIA DE LA TERRA 22 D'ABRIL

Participa amb Amics!

Volem informar-te de les les properes activitats que realitzarem des d'Amics de la Terra Eivissa, per si tens interès en ser voluntari i ajudar-nos!

Com sempre proposam unes tasques que tu com a voluntari podries fer, i estam oberts a les teues propostes per seguir creixent!

Si estas interessat en alguna activitat, contesta aquest correu.

ABRIL I MAIG 2015:

Ja estam treballant en l'organització del Dia de la Terra (22 abril), esperam les vostres propostes d'activitats per portar a terme aquest dia de festa.

MOSTRA D'ENTITATS SOLIDÀRIES
Participarem a la Mostra d'Entitats que organitza l'Ajuntament d'Eivissa el proper 18 d'abril. Tindrem una taula informativa sobre energies renovables i producte local. Si vols pots aportar idees, propostes o ser voluntari a la taula cobrint torns.


DIA DE LA TERRA

Dia 22 d'abril, tot el dia a la Plaça des Parc de Vila.

Tasques que pots realitzar: fer fotografies, recollida de signatures del públic, taula informativa, tallers per a infants, tallers per adults, fer difusió a les xarxes socials ...

VISITES DE COMPOSTATGE DOMÈSTIC
Iniciam visites a les cases que han començat a fer compostatge domèstic. Pots acompanyar al nostre monitor i aprofitar per formar-te en compostatge. Ens pots ajudar a fer fotografies i donar informació sobre la nostra entitat.

AUDITORIES ENERGÈTIQUES
En breu començam un nou projecte sobre auditories energètiques domèstiques, si t'interessa el tema, segur que ens pots ajudar en les visites.

XARXES SOCIALS
Ens pots ajudar sempre, compartint i difonent entre les teues amistats les activitats que compartim a la xarxa. 

Participa i forma part de la millora del medi ambient d'Eivissa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada