dimecres, 24 de febrer de 2016

CURS 2015-16

LA MAR DE CIÈNCIA, UN CONCURS PER A CONÈIXER LA IMPORTÀNCIA DE LA CIÈNCIA I LA TECNOLOGIA MARINA PER A CONSERVAR ELS OCEANS 

Poster concurso

 El gener comença La Mar de Ciència: Concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar, un certamen de dibuix, vídeo i relat adreçat a estudiants de primària i secundària organitzat pel CSIC, la FECYT, Obra Social “la Caixa” i la ICTS SOCIB. 

 Concebut com una eina de divulgació científica, l'objectiu és que els estudiants coneguin que la ciència i la tecnologia marina són essencials per a conèixer i conservar els nostres oceans, mars i costes. 
 Els treballs es poden presentar a la web del concurs: www.lamardeciencia.es, fins el 10 de març de 2016.

 Els guanyadors podran participar en una campanya oceanogràfica al mar Balear i visitar el parc nacional marítim i terrestre de l'Arxipèlag de Cabrera a les Illes Balears. Més del 70 per cent de la Terra està ocupat per aigua i, d'ella, gairebé un 97% és salada. «El que sabem és una gota d'aigua; el que ignorem un oceà», deia Isaac Newton i la seva cita podria ajustar-se perfectament al nostre coneixement del medi marí. 

En els oceans s'inicia el “cicle de l'aigua”. Ells són els grans reguladors del clima terrestre i produeixen la major part de l'oxigen que tenim en l'atmosfera i, malgrat ser fonamentals per a la nostra existència, són els grans desconeguts , Què sabem dels processos que tenen lloc en els oceans?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada