dijous, 21 de novembre del 2019

CURS 2019-20

25a Conferència de les Parts de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP25).


El divendres 1 de novembre de 2019, la Mesa de la Conferència de les Parts de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (CMNUCC) va acceptar la proposta de Govern de Xile de celebrar la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP25) de 2019 a Madrid, que va ser possible gràcies a l'oferta de el Govern d'Espanya. La conferència se celebrarà sota la Presidència de el Govern de Xile i amb el suport logístic de el Govern d'Espanya. La presidenta designada per a la conferència és Carolina Schmidt, ministra de Medi Ambient de Xile.

El Govern d'Espanya està treballant estretament amb la Secretaria de l'Conveni de Canvi Climàtic i l'Executiu de Xile per organitzar la Conferència i avançar en la logística que requereix un esdeveniment d'aquestes característiques, i s'està en coordinació amb representants de la Comunitat i l'Ajuntament de Madrid. 

Així mateix, s'està prioritzant facilitar el màxim la participació de tots els delegats així com la presència i participació de la societat civil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada