dimarts, 20 d’abril del 2021

 CURS 2020-21



Xisco Huguet, ha posat en marxa un blog per a vendre material informàtic/electrònic en desús per tal d'afavorir la reutilització i evitar que es generin més residus d'aquest tipus.

En el blog RE-UTILITZA ALGARB on s'anunciarà la venda a preus reduïts de materials i equipament de l'institut que ja no s'utilitzen per fomentar el reaprofitament de recursos dins de la comunitat educativa.

 A més de l'avantatge econòmic d'obtenir productes de segona mà a preu reduit, contribuirem a reduir l'efecte sobre el medi ambient alliberant l'espai que quedaria ocupat en cas d'enviar-lo als abocadors i reduint l'ús de recursos i energia necessaris en la fabricació dels dispositius als que substitueixin.

 Els interessats es poden subscriure al blog per rebre directament l'avís dels nous objectes que es vagin posant a la venda o es pot entrar des de l'enllaç col·locat a la pàgina principal del centre (iesalgarb.es). 

Així mateix els mateixos productes s'ofereixen a la resta de públic des de la plataforma de venda de segona mà wallapop (usuari: Secretaria IES ALGARB)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada