dimecres, 15 de setembre del 2021

 CURS 2021-22

XARXA FORESTAL

Comença el curs escolar 2021/22 i sembla que, amb feina i esforç de tota la societat, es va recuperant una certa normalitat. 
El curs passat la COVID ens va fer viure en la incertesa i va posar a prova les nostres habilitats com educadors. 
Igual que vosaltres, a Xarxa Forestal en cap moment ens hem aturat i hem continuant fent feina per a la conservació de la natura i dels espais forestals.

Aquí teniu la nostra oferta educativa pel curs 2021/22. 

A l'hora de fer la vostra sol·licitud, teniu en compte que algunes activitats només es poden fer de manera presencial durant la setmana forestal a Eivissa (que durant aquest curs probablement sigui del 2 al 6 de maig), mentre que d'altres es poden fer de forma telemàtica durant tot el curs.
 
Tot i que no es pot oblidar el mal que va provocar la pandemia, el curs passat també algunes coses positives.  En el nostres cas ens va permetre fer feina a la producció de nous materials. Gràcies en això, a més a més d'algunes novetats que anirem presentant-vos al llarg dels propers mesos, comencem aquest nou curs escolar estrenant web. 

Es tracta d'un lloc web que hem creat amb molta estima i que anirà creixent poc a poc, com un petit arbre, i on podeu trobar informació sobre els nostres boscos.

També aprofitem per recordar-vos que podeu trobar pòsters, llibrets i altres materials al nostre web:

https://xarxaforestal.org/publicacions/

Esperem que els recursos que hem anat deixant al web us siguin d'utilitat, i recordeu que també anem penjant informacions d'interès, videos de producció pròpia, etc a les nostres xarxes socials (Youtube, Facebook i Instagram).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada